TAPAS OG FESTMENUER

Tapas

Forslag til tapas - minimum 40 stk - 10 kr. pr. stk.

Pindemadder

– 1 hvidløgsmarineret tigerreje og citronmarineret agurk

– Små tomatmarinerede mozzarellakugler

– Melon, parmaskinke og en dampet grøn asparges

– Små deller på med cherrytomat og cornichon

– Lakserulle (æg/laks/flødeost m.purløg)

– Parmaruller (æg/parma/bluecheesecreme)

Bruchetta

m. oliventapenade

m. tomatpesto

m. gorgonzolacreme, serrano og basilikumblad

m. brie/ost og syltede nødder

Lille bambusbåd

m. rucolasalat, tomatpesto og hjemmebagte cherrytomater

små kartofler i persillepesto

små i basilikumpesto

Øvrige

Små cocktailtomater fyldt m. tuncreme

Kartoffelpandekage m. laksecreme

Kartoffelpandekage m. serrano og purløgscreme

Små hvidløgsbrød (5 kr. pr.stk.)

FESTMENUER

Eksempler på festmenuer. Du kan sagtens bestille din helt egen ønskemenu.

Minimum 6 pers.