TAPAS OG FESTMENUER
Tapas
Forslag til tapas - minimum 40 stk - 10 kr. pr. stk.
Pindemadder
– 1 hvidløgsmarineret tigerreje og citronmarineret agurk
– Små tomatmarinerede mozzarellakugler
– Melon, parmaskinke og en dampet grøn asparges
– Små deller på med cherrytomat og cornichon
– Lakserulle (æg/laks/flødeost m.purløg)
– Parmaruller (æg/parma/bluecheesecreme)
Bruchetta
m. oliventapenade
m. tomatpesto
m. gorgonzolacreme, serrano og basilikumblad
m. brie/ost og syltede nødder
Lille bambusbåd
m. rucolasalat, tomatpesto og hjemmebagte cherrytomater
små kartofler i persillepesto
små i basilikumpesto
Øvrige
Små cocktailtomater fyldt m. tuncreme
Kartoffelpandekage m. laksecreme
Kartoffelpandekage m. serrano og purløgscreme
Små hvidløgsbrød (5 kr. pr.stk.)
FESTMENUER
Eksempler på festmenuer. Du kan sagtens bestille din helt egen ønskemenu.
Minimum 6 pers.